Акумулатори ПланетБатт
Варна, бул. Владислав Варненчик №132
тел.:+359 884 75 75 71 ; +359 898 237 614
office@planetbatt.com













 

Traction battery, UPS

Сайт на производителя: http://www.bannerbatterien.com

ПЪЛНА МОЩНОСТ ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ.
Energy Bull на Баннер е СПЕЦИАЛНАТА АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ за хоби и свободно време. И точно в тази област изискванията към една модерна дълго разреждаща се акумулаторна батерия се повишават постоянно.
Отговорът на Баннер: новата Energy Bull. Базата са отлична стабилност на циклите и лесна заредимост. По-важни от всякога и затова силно подобрени се представят комфортът на поддръжката, защитата срещу изтичане и експлоатационната сигурност.
С новата модификация на Energy Bull Баннер затвърждава позицията си на универсален производител с модерна продуктова програма дори и за специални приложения.

КЪДЕТО ENERGY BULL СЕ ЧУВСТВА У ДОМА.
Energy Bull на Баннер е един абсолютен специалист сред акумулаторните батерии. И тя изпълнява своята работа както истински професионалист: перфектна в своята област на приложение и безкомпромисна в качеството си. Тя доставя преносима енергия за платноходни и моторни лодки, каравани и къмпинг.
Освен това Energy Bull намира приложение в сигнални системи, соларни панели или елекрически инвалидни колички. Вашият Баннер-експерт ще Ви консултира за това с удоволствие и подробно! Съветът на Баннер: Използвайте за стартиране на моторна лодка (с вграден или извънбордов двигател) най-добре стартерна акумулаторна батерия.

,,TROJAN" made in USA.
Повече от 98% от най – добрите голф игрища в Америка използват батериите ,,Trojan“, произведени в USA. От 1952 год. завода произвежда високо качествени тракционни (тягови) батерии, които осигуряват издържливост, надежност, обезпечават с енергия много голф колички, които безпроблемно се движат по най-трудните терени за голф в света.Тези акумулатори намират приложение при почистващи машини, товарни платформи и др.

,,BANNER" TRACION BULL BLOC DB GEL
Акумулаторите са TRACION BULL BLOC DB GEL се произвеждат в  Авсрия. Предназначението на тяговите гелови акумулатори е при голф колички, почистващи машини, рехабилитация, соларни системи и др.Техния живот е по-дълъг и издържат на повече цикли заряд-разряд.










2007-2024 Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Актуализация: 04.2024


Варна, бул. Владислав Варненчик №132
тел.:+359 884 75 75 71 ; +359 898 237 614
office@planetbatt.com